7. Admiral Freebee, The Great (Scam)
Het gaat goed met Admiral Freebee! Op 28 februari kwam zijn nieuwe album "The Great Scam" uit, vanavond en morgenavond speelt hij twee zo goed als uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique en vandaag werd bekend gemaakt dat hij op TW Classic het podium mag delen met oa. The Rolling St... read more
8. X Live Album by Dez Mona
Naar aanleiding van hun 10 jarig bestaan zal Dez Mona in Maart 2014 een live album uitbrengen. De 10 nummers werden ingeblikt tijdens een zevental concerten in Brussel en Antwerpen. Met deze nieuwe live-plaat maakt Dez Mona een tussentijdse inventaris en rondt ze een hoofdstuk in haar carrièr... read more
9. Lady Linn releases new single "Regret"
Taken from her upcoming album "High" Lady Linn brings you her new single "Regret". The sparsely arranged acoustic guitar ballad pushes the reset-button both musically and lyrically, it's a perfect introduction to her third album High which will be released in Belgium on January t... read more
10. Triggerfinger - Pukkelpop love
... read more
11. Delv!s in Must-See lijst voor Pukkelpop
Pukkelpop nadert snel, het perfecte moment om die planning samen te stellen om de 3 dagen door te komen. En dan zijn er gelukkig altijd wel handige aanraders waarmee je aan de slag kan, zo ook de top-10 must see's van Focus Knack, waar onze eigenste Delv!s ook getipt wordt voor deze zaterdag. Lees... read more
12. New live dates Triggerfinger 2013
In 2013 Triggerfinger will continue their tour in the following countries: Germany, Switzerland, Denmark, United Kingdom and Scotland. Tour dates: 7 February: Kufa, Krefald, Germany 8 February: Schlachthof, Wiesbaden, Germany 9 Febraury: Terratrembel, St. Moritz, Switzerland 14 February: Hi... read more